21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοιτάζει Μακ Φάντεν ο Ολυμπιακός

Ο τραυματισμός του Γιάνις Στρέλνιεκς, που θα τον κρατήσει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης, σήμανε συναγερμό στον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για να αναπληρώσει το σημαντικό κενό που δημιουργείται στην περιφερειακή γραμμή του. Η προθεσμία για να κάνει μεταγραφές στην Ευρωλίγκα λήγει την Τετάρτη, επομένως δεν έχει παρά μερικές ώρες στη διάθεσή του για να βρει έναν προσωρινό αντικαταστάτη του Λετονού.

Ο Θαντ Μακ Φάντεν αποτελεί μια καλή περίπτωση. Είναι ελεύθερος, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες αποδεσμεύθηκε από την Τενερίφε, επομένως δεν θα χρειαστούν άλλες διατυπώσεις ή διαπραγματεύσεις εφόσον επιτευχθεί συμφωνία μαζί του. Είναι επίσης καλός παίκτης, σκόρερ και ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και τον Ολυμπιακό, αφού στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και την Κύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μιλήσουν με ανθρώπους από προηγούμενες ομάδες του Αμερικανού με το γεωργιανό διαβατήριο, ώστε να φτιάξουν ένα προφίλ του, αγωνιστικό και όχι μόνο. Ωστόσο για την ώρα δεν έχει υπάρξει επαφή ούτε μαζί του ούτε με κάποιον από τους εκπροσώπους του στην Ελλάδα ή τις ΗΠΑ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει τις επόμενες ώρες. Αντίθετα, σημαίνει ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει ενδεχομένως και άλλες περιπτώσεις. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ