24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κλείνει Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός!

Σε μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον του προχωράει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκληρώνει άμεσα τη μεταγραφή του Λευτέρη Μαντζούκα!

Ο 17χρονος παίκτης του Προμηθέα και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έρχονται στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, όχι απλά γνωρίζει την εξέλιξη, αλλά έχει ενημερώσει και τους συμπαίκτες του, με τους οποίους αύριο θα παίξει για τελευταία φορά μαζί στη Νίκαια. Αμέσως μετά, θα μετακομίσει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος ήδη καθοδηγεί μια ομάδα με πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο και με πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα έχει πλέον στη διάθεσή του και το... next big thing και ο Παναθηναϊκός δείχνει έμπρακτα τη φροντίδα του για την επόμενη ημέρα.

Στους Πατρινούς η κάλυψη του κενού έχει... ήδη γίνει. Ο Γιάννης Αγραβάνης είναι στην Πάτρα, έχει κάνει ήδη προπόνηση με τον Προμηθέα και αύριο θα είναι στη 12άδα του αγώνα με τον Ιωνικό. Ο διεθνής παίκτης πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με το Μεσολόγγι και επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανήκει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ