16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κλείνει Ζίζιτς η Μακάμπι!

Ένα σημαντικό κόλπο ετοιμάζει η Μακάμπι, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άντε Ζίζιτς (23, 2,08μ.), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα one.co.il. Για τον Κροάτη σέντερ, που ανήκει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά θέλει να φύγει από εκεί, ήταν γνωστό πως ενδιαφερόταν η Μπαρτσελόνα και μάλιστα προσπαθούσε εδώ και καιρό να τον "ψήσει".

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η Μακάμπι διέθετε πιο κατάλληλα όπλα, πέραν φυσικά της οικονομικής προσφοράς της προς αυτόν, που λογικά θα είναι καλή. Ο τζένεραλ μάνατζερ Νίκολα Βούιτσιτς είναι ένα όνομα που μετράει πολύ στην Κροατία και εμπνέει σεβασμό σε κάθε Κροάτη μπασκετμπολίστα, ειδικά νεαρό, ενώ ο αδερφός του Ζίζιτς, Άντρια Ζίζιτς, έχει παίξει στο παρελθόν στη Μακάμπι (όπως και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και σίγουρα είπε την καλή κουβέντα του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Ισραήλ, ο Άντε Ζίζιτς θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα καλύψει τη θέση του σέντερ στη Μακάμπι μαζί με τον Αμαρέ Στουνταμάιρ, οι επαφές με τον οποίο για ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο βρίσκονται σε καλό δρόμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ