16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κινήσεις πρωταθλητισμού με Γιαννικόπουλο και Αγγελόπουλο στον Αίολο Αγυιάς

Ο Αίολος Αγυιάς μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο στα περσινά πλέι οφς της Α1 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο την Παναχαϊκή , αλλά οι φετινές κινήσεις του δείχνουν ότι η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου δημιουργεί ομάδα πρωταθλητισμού.

Έτσι, ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Φώτη Αγγελόπουλου (1,98 - 37 ετών) ενώ είναι κοντά και στον εξαιρετικό γκαρντ, Βασίλη Γιαννικόπουλο (1,95 - 31 ετών),, δυναμώνοντας τα μέγιστα το ρόστερ του. Και οι δυο παίκτες αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στην Β' Εθνική με τον Γλαύκο, με τον Αγγελόπουλο να έχει τεράστια διαδρομή στο πατρινό μπάσκετ, με θητεία σε Ολυμπιάδα (1996-2004), Έσπερο Α.Ο.Π.Α. (2004-2018), ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά με 5,5 πόντους σε 26 παιχνίδια και 9 εύστοχα τρίποντα.

Ο Γιαννικόπουλος, όπως αποκαλύπτει το «matchnews.gr» είναι κοντά στις υπογραφές, ενώ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανοδικής πορείας του Προμηθέα Πατρών από την Β' Εθνική ως και την Α2.Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Έσπερο ΑΟΠΑ σε Β΄ και Γ΄ εθνική, ενώ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από το 2000 στις υποδομές της Απολλωνιάδας. Την σεζόν που μας άφησε είχε 6,7 πόντους και 18 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αγγελόπουλο : «Το Δ.Σ. του Αίολου Αγυιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Φώτη Αγγελόπουλο. Ο πολύπειρος σέντερ, με θητεία σε Ολυμπιάδα (1996-2004), Έσπερο Α.Ο.Π.Α. (2004-2018) και πέρσι στην Β΄ Εθνική με τον Γλαύκο, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του μέσα στην ρακέτα της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου.

Ο 37χρονος Φώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει ύψος 1,98 μ., δήλωσε τα εξής για την συνεργασία του με τον Αίολο Αγυιάς:

«Οι άνθρωποι του Συλλόγου, μου έδειξαν με την συμπεριφορά τους πως τελικά έκανα λάθος που δεν έμεινα πέρσι στην ομάδα, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τα στελέχη του Γλαύκου. Πλέον, είμαι παίκτης του Αίολου Αγυιάς και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ