24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Ευχαριστημένος για τη νίκη και για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης, τονίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» πρέπει να χτίσουν πάνω σε αυτή την εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή:

«Όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς καθώς ήταν το πρώτο εντός έδρας αλλά και απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Σίγουρα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη νίκη αλλά και από την προσπάθεια των παιχτών. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και έδειξαν μεγάλη θέληση. Αυτή θα είναι η βάση μας φέτος, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι».


Για το που κρίθηκε το παιχνίδι και τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο ματς στο Περιστέρι:

«Σίγουρα στην άμυνα και στο ότι κάναμε κατάθεση ψυχής. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και ότι κάναμε είτε κακό είτε καλό μέναμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Καταφέραμε να παίξουμε σε υψηλό τέμπο και ήταν καθοριστική η συγκέντρωση που δείξαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Λόγω τον πολλών τραυματισμών που είχαμε, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί στην προπόνηση το προηγούμενο διάστημα αλλά αυτό δεν το χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία».

Για τον Βασίλη Καββαδά και πότε θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα:

«Ο Καββαδάς και σε αυτό το παιχνίδι ήταν έτοιμος και σε κατάσταση να αγωνιστεί αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα όμως είναι έτοιμος να αγωνιστεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ