22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Κασικτσόγλου: «Η χειρότερη εμφάνιση»

Εκνευρισμός, κακές επιλογές και έλλειψη ενέργειας στην άμυνα ήταν τα στοιχεία που στέρησαν από τον ΟΑΧ τη νίκη επί των Μελισσίων στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Οι Χανιώτισσες γνώρισαν ακόμα μία ήττα, πέμπτη διαδοχική, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, με τον προπονητή τους Μιχάλη Κασικτσόγλου να εμφανίζεται πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου: «Στο σημαντικότερο έως τώρα παιχνίδι της χρονιάς έχουμε κάνει τη χειρότερή μας εμφάνιση και δεν νομίζω ότι είναι το δεύτερο δεκάλεπτο, είναι όλο το παιχνίδι. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο είχαμε πολύ μεγάλο εκνευρισμό, πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δεν βγάλαμε την ενέργεια που έχουμε δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Η ευθύνη της ήττας είναι 100% δική μου».

Σχολιάζοντας το πόσο πολύ τους πόνεσε η εν λόγω ήττα, αλλά και τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα, συμπλήρωσε: «Τώρα, όσον αφορά στο πόσο μετράει αυτή η ήττα, είναι ξεκάθαρο, είναι οδυνηρή… Είναι πολύ κρίσιμο το σημείο που κάναμε αυτή την ήττα και με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να αντιδράσουμε και να το κάνουμε άμεσα. Μπορεί να υπάρχει χρόνος, έχουμε ακόμα τρεις αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, αλλά δεν μπορούμε να πάμε με αυτό το σκεπτικό, κάθε Κυριακή, είτε κάνουμε καλή εμφάνιση, είτε σήμερα (χθες, 02/12) που δεν κάναμε καλή και χάσαμε, να πούμε ότι έχει χρόνο. Δεν έχει χρόνο και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα! Θέλουμε να βγάλουμε εγωισμό και πείσμα. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να εμψυχώσουμε τα κορίτσια και να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Η προπονήτρια των νικητών, Μαργαρίτα Μάλαμα, από την πλευρά της ανέφερε: «Το παιχνίδι κρίθηκε από την αρχή για εμάς, γιατί στα προηγούμενα είχαμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Οπότε, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε το ματς και σκοράραμε, δείξαμε ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε το σκοράρισμα των Χανίων σε κάθε περίπτωση. Είχαμε στήσει ένα πλάνο ως προς το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα ατού των Χανίων στην άμυνα και μας βγήκε. Αυτό φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο δεκάλεπτο, γιατί στο πρώτο σκόραραν τρίποντα παίκτριες τις οποίες δεν περιμέναμε. Μετά, στο β’ ημίχρονο, μας πίεσαν, αλλά καταφέραμε και αντέξαμε μέχρι το τέλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ