21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κασελάκης: «Το Κύπελλο πρέπει να γίνει γιορτή του ελληνικού μπάσκετ»

Ο παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε στην συνέντευξη τύπου του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου και σχολίασε τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δίχως οπαδούς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα σαν οργανισμός του Προμηθέα που είμαστε εδώ. Αποκλείσαμε το φαβορί, τον Παναθηναϊκό και φτάσαμε 40 λεπτά από το Κύπελλο. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ. Εγώ θα ήθελα η ομάδα μου να παίξει το μπάσκετ που ξέρουμε ότι μπορεί. Και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν την Ελλάδα επάξια στην Ευρώπη με σπουδαία αποτελέσματα. Εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Σίγουρα όλοι προτιμούμε ο τελικός να γίνεται με διαφορετικές συνθήκες. Οι συνθήκες όμως δεν το επιτρέπουν. Θα πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να μη ζούμε με καθεστώς απαγόρευσης. Όχι μόνο ευχολόγια και λύσεις ανάγκης. Μας απασχολεί το μπάσκετ να προοδεύει. Είμαστε στο 2020 και είναι κρίμα να συζητάμε ακόμη γι’ αυτά».

«Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, γνωρίζω κάποια πράγματα για το παιχνίδι του. Ξέρουμε καλά πως είναι ένας προπονητής που θέλει να ελέγχει τον ρυθμό και να πηγαίνει σε πιο σεταρισμένα plays. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό, γι’ αυτό οι χαμένες μπάλες και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα παίξουν μεγάλο ρόλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ