27.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Καρέ καρέ η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Η ζωή σαν παραμύθι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από τα δύσκολα παιδικά χρόνια στα Σεπόλια μέχρι την καταξίωση στο ΝΒΑ, γίνεται ντοκιμαντέρ.

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους, αλλά και πολύ καλά αμειβομένους, παίκτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο, η ζωή του δεν ήταν πάντοτε ούτε τόσο λαμπερή ούτε τόσο άνετη. Σε συνολικά πέντε επεισόδια ο Έλληνας διεθνής και η Nike παρουσιάζουν την πορεία του μέχρι την κορυφή.

Στο πρώτο επεισόδιο του «I am Giannis» παρουσιάζονται μεταξύ άλλων η γειτονιά του στα Σεπόλια, το γηπεδάκι που έπαιζε μπάσκετ όταν ήταν μικρός, το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου και ο πρώτος προπονητής του Τάκης Ζήβας.

Στο δεύτερο επεισόδια μπορείτε να δείτε ένα μικρό καφέ στα Σεπόλια που αποτελούσε τότε, όταν ήταν ακόμα ανήλικος, το καταφύγιό του και το φύλακα άγγελό του, Γιάννη Τζίκα.

Στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται το ταξίδι του στις ΗΠΑ και το ντραφτ του 2013, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του τότε συμπαίκτη του στο Φιλαθλητικό Νίκου Γκίκα και του τζένεραλ μάνατζερ των «ελαφιών» Τζον Χορστ.

Το τέταρτο επεισόδιο της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνει πώς το όνειρο έχει γίνει πλέον πραγματικότητα, μέσα από τη σκληρή δουλειά. Δεν είναι νοσταλγικό, όπως τα προηγούμενα, αλλά είναι αφιερωμένο σε όλα όσα έχει κάνει έως τώρα στο παρκέ, στις προπονήσεις, στο γυμναστήριο, στους αγώνες.

Στο πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο και στα αποσπάσματα που δημοσίευσε ο ίδιος ο «Greek Freek» μπορούμε να δούμε πώς άλλαξε η ζωή του, ενώ κάποτε μοιραζόταν τα ίδια παπούτσια με τον αδερφό του, Θανάση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει και για τον πατέρα του, Τσαρλς, και όσα δίδαξε σε εκείνον και τα αδέρφια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ