26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

“Καμπανάκι” απόλυσης για Κολάντζελο

Το σκάνδαλο που ξέσπασε στον κόσμο του ΝΒΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο και τζένεραλ μάνατζερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπράιαν Κολάντζελο, φαίνεται πως δε θα έχει αίσιο τέλος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Philadelphia Inquirer, ο Κολάντζελο πρόκειται να απολυθεί ύστερα από έρευνα που έγινε για τους ψεύτικους λογαριασμούς που διατηρούσε στο Twitter.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εάν ο ισχυρός άνδρας των Σίξερς δεν καταφέρει να αντιστρέψει τις κατηγορίες που του προσάπτουν για τη διατήρηση ψεύτικων λογαριασμών, αναμένεται να χάσει τη δουλειά του, ακόμα και αν ισχύουν οι φήμες πως τους λογαριασμούς δεν τους διαχειριζόταν ο ίδιος αλλά η σύζυγός του.

Ο Κολάντζελο έχει βέβαια ήδη παραδεχτεί πως διαχειριζόταν έναν μόνο ψεύτικο λογαριασμό και πως δεν γνώριζε τίποτα για τους υπόλοιπους τέσσερις.

Όπως αναφέρει στέλεχος της λίγκας, και βασική πηγή του Philadelphia Inquirer που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του: «Ο μόνος τρόπος για να τη γλιτώσει είναι να καταφέρει να αποδείξει ότι κάποιος του την είχε στήσει.  Εάν δεν μπορέσει να αποδείξει το αντίθετο, δε νομίζω πως θα καταφέρει να κρατήσει τη δουλειά του. Και δε νομίζω επίσης πως έχει καμία ελπίδα εάν έχει εμπλακεί στην ιστορία μέλος της οικογένειάς του.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ