24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Καμπάτσο για Παναθηναϊκό

Η εποχή που τα σενάρια για μεταγραφές και μετακινήσεις ανθούν είναι εδώ. Ένα από αυτά έρχεται από την Τουρκία και αφορά έναν Αργεντίνο παίκτη, που αγωνίζεται στην Ισπανία, για τον οποίο ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη, ενώ είχε υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το timeoutbasketbol ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και ο Τσάβι Πασκουάλ (έχοντας "παίξει" ουκ ολίγες φορές ως αντίπαλός του με την Μπαρτσελόνα) και ο οποίος έχει δείξει πως ωριμάζει και πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, προσφέροντας σε πολλούς τομείς. Του θεάματος συμπεριλαμβανομένου, παρά το ότι είναι μόλις 1.81. Δεν είναι τυχαίο πως αναδείχθηκε πιο θεαματικός παίκτης σε ένα πρωτάθλημα όπου οι φάσεις για highlights... περισσεύουν. Σε ότι αφορά την ουσία ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας, στην έβδομη θέση σε αξιολόγηση και πόντους, τρίτος στις ασίστ, πρώτος στα κλεψίματα.

Ο Καμπάτσο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. Έμεινε όμως στη "βασίλισσα" μόλις έναν χρόνο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μούρθια, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Είναι επίσης μέλος της Εθνικής Αργεντινής.

(Photo ACB)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ