21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαμπάκος: Το χαστούκι από την ΑΕΚ και ο… Ρόμποκοπ!

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου και πρόσφερε ορισμένες ωραίες στιγμές, παρόλο που, όπως είπε, περίμενε από τον Κόροιβο να παίξει λίγο καλύτερα, ώστε να επιβεβαιώσει την καλή εικόνα που έχει αφήσει ως τώρα.

Ο προπονητής του Κοροίβου άρχισε με την ΑΕΚ και αρχικά... περιέλαβε τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, θέλοντας να τον πειράξει, με το θάρρος της φιλίας που τους συνδέει χρόνια: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη γενική της εικόνα και την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου. Περαστικά και στον κόουτς Μανωλόπουλο, που είναι ο... Ρόμποκοπ με τη μέση του", είπε αρχικά! Και στη συνέχεια...περιέλαβε την ομάδα του:

"Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι, παρότι είχαμε άλλη προσέγγιση και άλλα θέλω πριν από τον αγώνα. Μας αδικεί η εικόνα που εμφανίσαμε. Κάποια μαθήματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους. Και να είναι σκληρά όπως αυτό που μας έδωσε η ΑΕΚ. Το μάθημα αυτό να μας γίνει μάθημα. Ταράξαμε τα νερά με τις τρεις νίκες που πετύχαμε στο ξεκίνημα, αλλά ευτυχώς ήρθε η ΑΕΚ με αυτό το χαστούκι να μας συνεφέρει. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Έχουμε μπροστά μας και διακοπή που δεν μας συμφέρει, γιατί η προηγούμενη μας χάλασε ρυθμό.

Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, μετά η ΑΕΚ ξέφυγε, εμείς βρήκαμε κουράγιο να το γυρίσουμε στους 10, αλλά όταν μπαίνει το εγώ μπροστά, υπάρχει πρόβλημα. Όλοι ήθελαν να κάνουν ένα σουτ, να τους δει η μαμά, αλλά τα πληρώνεις αυτά όταν παίζεις με την ΑΕΚ. Έτσι ξέφυγε και πάλι η ΑΕΚ.  Η εικόνα μας αδικεί την προσπάθειά μας. Θέλαμε μια πιο καλή εικόνα, που να δικαιολογεί την παρουσία μας, αλλά ελπίζω να μας βγει σε καλό. Έχουμε μικρή σε ηλικία ομάδα, παρασύρονται εύκολα τα παιδιά και η πνευματική ισορροπία τους πρέπει να δουλευτεί, γιατί είμαστε στην αρχή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ