18.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καλαμπάκος: «Κάθε ξένος παίρνει 16.000 ευρώ» (vid)

O Ντίνος Καλαμπάκος χάρισε πολλές ατάκες που θα συζητηθούν, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης μετά την εντός έδρας ήττα του Μεσολογγίου από τον Παναθηναϊκό. 

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Έχουμε την απογοήτευσή μας, είχαμε και το φάουλ που σφύριξαν στον Μοτσενίγο. Θέλαμε να παίξουμε με την κούραση του Παναθηναϊκού, να ρισκάρουμε τα σουτ. Νομίζω το πετύχαμε, σούταραν πολύ άτσαλα, μας πήραν όμως πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Παλέψαμε, στενοχωριόμαστε γιατί με καλές εμφανίσεις δε σώζεσαι, με νίκες σώζεσαι. Όταν φτάνεις να παίζεις στις 3 κατοχές με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη δουλειά». 

Αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας: «Έχουμε την ατυχία με τους τραυματισμούς των Γκριν και Σαχπατζίδη, όπως επίσης και την ανωμαλία ή διαμάχη με τον Γιάννη Αγραβάνη που ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Το Μεσολόγγι έχει κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα. Θα χρειαστεί να πάρουμε έναν ξένο ακόμα. 

Όπου φτωχός και η μοίρα του. Εδώ δε θα δείτε ban όμως. Στην αρχή ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο. Δώσαμε στους 5 από τους 6 ξένους 16.000 το χρόνο. Παρόλα αυτά έγινε μια ομάδα, ανταγωνιστική. Δεν είναι κακό να ξοδεύεις τα λεφτά που έχεις, αλλά τα λεφτά που δεν έχεις. Εμείς αυτά τα λεφτά είχαμε και αυτούς τους παίκτες πήραμε. Με αυτά τα λεφτά πήραμε και τους έξι ξένους». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ