23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Καλάθης: «Προπονώ κάθε μέρα αυτό το σουτ»

Η... Καλαθιάδα δεν μπορούσε να μην εμπεριέχει την τοποθέτηση του ηγέτη του Παναθηναϊκού, που μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το νικητήριο σουτ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέροντας πως προπονείται κάθε μέρα σε αυτό, ενώ αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο και την επιρροή, που έφερε τελικά η παρουσία του στην ομάδα. 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι ένα σουτ που προπονούμαι γι' αυτό κάθε μέρα. Ήμουν ελεύθερος και πήρα την ευθύνη. Δεν υπήρχε πίεση σε αυτό το σουτ. Είχα χάσει αρκετά ελεύθερα σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Για να φτάσουμε ως εκεί κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικοί παίκτες. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πράγματα.

Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το καταφέραμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Έβαλε μεγάλα σουτ ο ΝτεΣόν και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η επιρροή του Πιτίνο. Όλο το σταφ κάνει εξαιρετική δουλειά και ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ