25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Καλάθης : «Άσχημη μέρα σήμερα, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι»

Εν μέσου του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει αύριο (20/3 , 21:00) στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Μπασκόνια, έχοντας ως αρχικό στόχο τη νίκη, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς από την ήττα του στην χώρα των Βάσκων.

Ο αρχηγός των «πρασίνων», Νίκ Καλάθης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στην «απώλεια» του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ για το παιχνίδι τόνισε πως πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι :«Είναι μία άσχημη μέρα σήμερα. Κάθε φορά που τον έβλεπα μου έδινε αγκαλιά, με ρωτούσε για την οικογένειά μου. Πραγματικά νοιαζόταν για όλους, δεν κοιτούσε μόνο το μπάσκετ. Ήθελε να ξέρει αν είναι όλα εντάξει στη ζωή σου και στην οικογένειά σου», για να προσθέσει : 

«Δεν κοιτάμε τους εννιά πόντους, θέλουμε απλά να κερδίσουμε. Είναι μία καλή ομάδα επιθετικά, πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να εκθέσουμε τις αδυναμίες τους, παίζουμε στην έδρα μας. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς, θα μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ