24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Και Champions League και Euroleague

Με αναμετρήσεις από το Basketball Champions League αλλά και τη Euroleague θα ασχοληθούμε σήμερα (19/12), με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα την περασμένη εβδομάδα. Θα τον εμπιστευτούμε, παρά τη δυσκολία του αγώνα με τη Νίμπουρκ. Το «διπλό» θα επιλέξουμε στην αναμέτρηση της Κάπο Ντ’ Ορλάντο με τη Σαλόν. Οι Γάλλοι διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο και θα ποντάρουμε στην επικράτησή τους.

Σημαντικός αγώνας και στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από την ήττα-σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής στο γήπεδό τους από τη Ζαλγκίρις. Θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια. Η «Βασίλισσα» θέλει να φτάσει στη δεύτερη σερί νίκη της. Θα ποντάρουμε στη νίκη του συγκροτήματος του Πάμπλο Λάσο με διαφορά εννιά ή περισσότερων πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φενέρμπαχτσε (-12,5) – Ερυθρός Αστέρας          1              1,93

Ρεάλ Μαδρίτης (-8,5) – Βαλένθια            1              1,97

Άρης – Νίμπουρκ             1              1,67

Κάπο Ντ’ Ορλάντο – Σαλόν         2              2,25

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ