20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Και ο Απόλλων… ήταν εκεί!

Ο Απόλλων Τσόχλας είναι ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ, εξαιτίας του τραυματισμού που τον έβγαλε νοκ-άουτ, αλλά έδωσε κανονικά το «παρών» στη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Η απουσία του Απόλλωνα Τσόχλα είναι εξαιρετικά σημαντική για τον ΠΑΟΚ και για ουκ ολίγους λόγους, έστω κι αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε τον τρόπο, για να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Το χειρουργείο, που δεν απέφυγε ο πολύπειρος γκαρντ, τον βγάζει εκτός «μάχης» για αρκετό καιρό, αλλά ο ίδιος δε λείπει να είναι διαρκώς στο πλευρό της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Τσόχλας βρίσκεται κανονικά στην Πυλαία, για τον αγώνα που διεξάγεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για το Game 3 της μεταξύ τους σειράς. Ο Έλληνας «άσος» έγινε θερμά δεκτός στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες (φώτο με Φιλ Γκος), που παίζουν... και για πάρτη του, ενώ λίγο αργότερα στο γήπεδο καταχειροκροτήθηκε, από το κοινό των Θεσσαλονικέων, που παρευρισκόταν εκείνη τη στιγμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ