24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Και η Λιμόζ στο BCL!

Η μετακίνηση ομάδων από το Eurocup στο Basketball Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τελευταία ομάδα που εμπιστεύεται τη διοργάνωση της FIBA και αποφάσισε να ενταχθεί σε αυτήν είναι η Λιμόζ, η οποία ήταν μέχρι σήμερα μια από τις συνεπείς εταίρους της Ευρωλίγκας, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Eurocup.

Την πληροφορία δημοσίευσε η εφημερίδα Le Populaire du Center, η οποία αναφέρει επίσης ότι η Λιμόζ υπέγραψε με το BCL συμφωνία διάρκειας τριών ετών. Και έρχεται να προστεθεί στις Νταρουσάφακα, Τόφας, Ρίτας Βίλνιους, Μπιλμπάο, Γαλατασαράι, οι οποίες επίσης παράτησαν αυτό το καλοκαίρι το Eurocup για να ενταχθούν στη διοργάνωση της FIBA.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Basketball Champions League προσφέρει πολύ μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και προοπτικές εξέλιξης σε σχέση με το Eurocup, το οποίο ως μόνο δέλεαρ προτάσσει τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα στις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό του. Τίποτα άλλο. Όμως αυτό πλέον δεν μπορεί να ξεγελάσει την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών ομάδων, που αναζητούν μεγαλύτερη σταθερότητα και προοπτικές από τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ