21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Και Ευρωλίγκα και FIBA Europe Cup

Στην Ευρωλίγκα δεν πήγαμε καλά χθες, αλλά απόλυτη ήταν η επιτυχία μας στους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ξανά ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές επιλογές του Stoiximan.gr.

Στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός θα παίξει την πρώτη από τις δύο ζαριές του για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας από τη Ρεάλ. Ο αγώνας αναμένεται εξαιρετικά δύσκολος και γι' αυτόν τον λόγο θα στραφούμε στο over 164,5 το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Ο τρίτος ρωσικός «εμφύλιος» των πλέι οφ θα λάβει χώρα στη Μόσχα. Η Χίμκι ήταν φουλ ανταγωνιστική στα πρώτα δύο ματς και μπορεί να μείνει ζωντανή στη σειρά. Θα την εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον άσο ο οποίος προσφέρεται σε εκπληκτική τιμή.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Ιταλική υπόθεση είναι οι τελικοί του FIBA Europe Cup. Στον πρώτο αγώνα, η Αβελίνο θα κοντραριστεί με τη Βενέτσια. Εδώ θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 3,5 πόντων, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, θα κλείσουμε με το ποντάρισμα στον άσο, στον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μούρθια και της Μπανταλόνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός  over  164,5    1,88

Μονό

Χίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας     1      2,70

Μονό

Αβελίνο - Βενέτσια (+3,5)    2     1,87

Μονό

Μούρθια - Μπανταλόνα    1     1,22



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ