27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καββαδάς: “Χρειάζομαι προσαρμογή”

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Καββαδάς έκανε την πρώτη προπόνησή του ως παίκτης της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το βράδυ της Παρασκευής 24/11. Λίγο πριν μπει στο παρκέ για να γνωρίσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους νέους συμπαίκτες του (με εξαίρεση φυσικά τους διεθνείς Μαυροειδή, Λαρεντζάκη, Σάκοτα και Άτιτς), έκανε μια δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, μέσω της οποίας δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ΑΕΚ, αφού όμως πρώτα περάσει ένα πρώτο, απαραίτητο γι' αυτόν, διάστημα προσαρμογής:

«Καταρχήν θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεσμεύομαι προς τους οπαδούς μας ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Εκτιμώ απεριόριστα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, οι οποίοι έδειξαν σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον τρόπο που διαχειρίστηκαν την περίπτωσή μου. Απέδειξαν ότι με θέλουν πολύ. Ενδιαφέρον υπήρξε και παλαιότερα από την ΑΕΚ.

Βρισκόμαστε ως ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτονόητο ότι θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Θεωρώ ότι μπορώ να προσθέσω σε μια ήδη αξιόλογη ομάδα ακόμη περισσότερη ενέργεια, πάθος και δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Όμως, βήμα-βήμα. Χρειάζομαι ένα διάστημα προσαρμογής. Χρειάζεται δουλειά από μέρους μου. Ανυπομονώ πάντως για την πρώτη μου προπόνηση. Να δω τους συμπαίκτες μου και σιγά-σιγά να μάθω τη φιλοσοφία του προπονητή μου», δήλωσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ