15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καββαδάς: «Μου έχει λείψει το παιχνίδι»

Πέρασαν 85 μέρες από την τελευταία μέρα που πάτησε στο παρκέ. Ήταν στις 7 Μαρτίου όταν ο Ηρακλής αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σχεδόν τρεις μήνες πλήρους απραξίας είναι μεγάλο διάστημα για επαγγελματία αθλητή και ο Βασίλης Καββαδάς δεν κρύβει ότι του έλειψε το μπάσκετ.

 


«Είμαστε σε αδράνεια πολύ καιρό, το σώμα είχε συνηθίσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα που δε συνεχίστηκε το πρωτάθλημα, διότι θα χρειαζόμασταν πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για την επανένταξή μας σε δράση. Ισως, επίσης, να είχαμε σοβαρότατους τραυματισμούς σε περίπτωση κάποιας βιαστικής κίνησης! Ανυπομονώ να έρθει η νέα μπασκετική χρονιά! Μου έχει λείψει το παιχνίδι» είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 


Ο σέντερ του Ηρακλή είπε για το πως διαχειρίστηκε ο ίδιος τις ιδιαίτερες συνθήκες των προηγούμενων μηνών: «Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες. Πολλά πράγματα πήγανε πίσω, δουλειές, επιχειρήσεις, ανάπτυξη, αθλητισμός και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό, όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι η υγεία και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ελπίζω όλος ο κόσμος να έχει υγεία και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα, από εδώ και πέρα, θα πάνε καλύτερα! Εγώ δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα με την καραντίνα, είχα παρέα, είχα και την οικογένειά μου. Το μισό διάστημα το πέρασα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Αθήνα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε δεύτερο κύμα πανδημίας.

 


Όσο για το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων: «Δεν άλλαξα σχεδόν τίποτα. Μετά την καραντίνα απλά κυκλοφορούσα χωρίς μήνυμα και πιο άνετα στους δρόμους, δίχως περιορισμούς! Επίσης, άρχισα να κάνω κάποια μικροπράγματα γύρω με το άθλημα που αγαπάμε».

 


Ο Καββαδάς κατέληξε μιλώντας για το θέμα της περικοπής των φετινών συμβολαίων των παικτών και έδειξε εξαιρετικά ρεαλιστής: «Οι ομάδες έχασαν αρκετά χρήματα από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά. Κάθε σωματείο κάνει ξεχωριστή συμφωνία με τους παίκτες του, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο! Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει με τη δική μου ομάδα και τι είδους απόφαση θα παρθεί. Αυτό που όρισε η ΦΙΜΠΑ μου ακούγεται αρκετά ώριμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ