21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κίνητρο και γόητρο η Γαλατά (video)

Στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, η Γαλατασαράι νίκησε άνετα εντός έδρας με 75-67 την Ούνικς, έτσι οι Τούρκοι έφτασαν τις 10 νίκες και οι Ρώσοι έμειναν ουραγοί μαζί με το Μιλάνο.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν παίχτηκε ελεύθερο και όμορφο μπάσκετ, υπήρξαν εναλλαγές στο σκορ και η λήξη του βρήκε την Ούνικς να προηγείται με 23-21.

Στο δεύτερο οι Τούρκοι που έβγαλαν πολύ μεγαλύτερο κίνητρο πάητσαν το γκάζι, έκαναν επί μέρους σκορ 24-6, πήγαν στα αποδυτήρια με 45-39 και όλα είχαν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα.

Τι έμεινε από το ματς; Τα τρία τάιμ άουτ που πήραν οι προπονητές στα έξι τελευταία δευτερόλεπτα(!) λες κι έπαιζαν για... τρόπαιο.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Το έναυσμα που έψαχνε η Γαλατά για να πάρει μπρος όλη η μηχανή, το έδωσε ο Τζον Ντίμπλερ. Με 4/5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο ξεσήκωσε κόσμο, συμπαίκτες, έδωσε ρυθμό στο ματς και έβαλε το νερό στο αυλάκι.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι έξι πόντοι που σκόραρε η Ούνικς στο δεύτερο δεκάλεπτο, από 23 στο πρώτο, ήταν ο αριθμός που είπε... όλη την αλήθεια για την εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

Τα... κέφια των γηπεδούχων έιγναν εμφανή σε αρκετά σημεία, όπως στην εντυπωσιακή τάπα του Τάιους



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ