22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέρδισε Ντόρσεϊ ο Κουφός (vids)

Ο Κώστας Κουφός αναδείχθηκε νικητής στον ελληνικό εμφύλιο στο «Golden 1 Center», με τους Σακραμέντο Κινγκς να κερδίζουν με 105-90 τους Ατλάντα Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο 29χρονος σέντερ είχε 14π., 11 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα σε 32.21’, με τον Τζάστιν Τζάκσον να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των «βασιλιάδων» με 20π., ενώ από 16π. είχαν Φρανκ Μέισον και Μπάντι Χιλντ, με τον πρώτο να συνεισφέρει και εφτά ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο. Από τα «γεράκια», που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ντένις Σρέντερ και τον Τζον Κόλινς, ο 22άχρονος γκαρντ τελείωσε με 11π., τέσσερα ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 26.41’, «διπλός» ήταν ο Ντιουέιν Ντέντμον με 13π. και 10 ριμπάουντ και 18π. είχε ο Αϊζάια Τέιλορ.

https://www.youtube.com/watch?v=bEZ5uocSGlI

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου είκοσι λεπτών και λιγιστό κόσμο στις κερκίδες, καθώς διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο του κλειστού με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του Αφροαμερικανού Στέφον Κλαρκ. Η αστυνομία αναγκάστηκε να αποκλείσει την εγκατάσταση, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μόνο όσοι είχαν ήδη προλάβει να εισέλθουν, από νωρίς.

https://www.youtube.com/watch?v=25hXtisxNrY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ