20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέρασαν τους φιλοξενούμενους στον Βόλο (pic)

Τις ίδιες απολαύσεις μοιράστηκαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο.

Οι παίκτριες του Άγγελου Τσίκληρα πέρασαν νικηφόρα από τη μαγνησιακή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, παρά την υπερπροσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να πανηγυρίσουν τη δεύτερη φετινή νίκη τους. Στο περιθώριο του ματς η «ΕΨΑ», που στηρίζει χορηγική τις γηπεδούχες, μοίρασε αναψυκτικά σε όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους, εξάλλου οι δύο αντίπαλοι -και οι φίλαθλοί τους- δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν εκτός παρκέ.

Η ανακοίνωση: «Όπως σε κάθε αγώνα της γυναικείας ομάδας μας έτσι και στον αγώνα της περασμένης Κυριακής 17 Δεκεμβρίου με τον Πανιώνιο Σμύρνης η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, χορηγός της ομάδας μας για την αθλητική περίοδο 2017-18, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, διέθεσε τα προϊόντα της στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα των δυο ομάδων. Έτσι κορίτσια των ακαδημιών του Συλλόγου μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού του ΕΑΚ Βόλου βοηθούσαν ώστε να απολαύσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων τα εκλεκτά αναψυκτικά της».

Ακολουθεί η φωτογραφία του εκπροσώπου των φιλάθλων του Πανιωνίου μαζί με τα κορίτσια της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, Ιωάννα Αρτεμισίου και Μαρία Στάμου…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ