22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κάσπι: «Σκέφτηκα να αποσυρθώ»

Ο Όμρι Κάσπι επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από καιρό λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και ο Ισραηλινός παίκτης αποκάλυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης, επειδή δεν τον άφηνε το σώμα του να παίξει.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της στη Εuroleague αλλά τα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι η σταδιακή επιστροφή του Όμρι Κάσπι στα παρκέ. Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο φέτος στην Ευρώπη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κάσπι παραχώρησε συνέντευξη στο "sportsrabbi.com" για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά την διάρκεια του τραυματισμού του αλλά και για την κατάσταση του ποδιού του στην οποία βρίσκεται τώρα.

«Σκέφτηκα να αποσυρθώ, αλλά όχι επειδή ήρθε η ώρα μου, παρά επειδή το σώμα μου δεν με άφηνε να παίξω.Εννοείται πως μίλησα για το θέμα με την οικογένειά μου και την ομάδα, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα.Πήγα στον γιατρό με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους τραυματισμούς στις ΗΠΑ. Ακολούθησα την σωστή αποθεραπεία για να επιστρέψω. Επιτέλους ωστόσο νιώθω όμορφα.

Το δυσκολότερο για εμένα ήταν ότι απλώς καθόμουν, έβλεπα τους συμπαίκτες μου και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ πριν το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Το σώμα μου και το γόνατό μου είναι μία χαρά. Το δυσκολότερο κομμάτι πλέον είναι η φυσική κατάσταση. Μέχρι τρεις εβδομάδες δεν μπορούσα καν να τρέξω, αλλά με τις προπονήσεις βρίσκω τον εαυτό μου.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Θα έχω περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, αλλά νιώθω υπέροχα που ενσωματώθηκα στην ομάδα και ανυπομονώ για την συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ