25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Κάρι: «Πρέπει επειγόντως να κερδίσουμε» (vids)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ξεκίνησαν με δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε, όπως ήταν λογικό, απογοητευμένος.

Οι «πολεμιστές» έχασαν με 125-99 από τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center» και με 138-99 από τους Μιλγουόκι Μπακς στο «Fiserv Forum». Οι «βαριές» εκτός έδρας ήττες τους και κυρίως η απόδοση των παικτών του Στιβ Κερ προβλημάτισαν, με τον 32άχρονο γκαρντ να τονίζει το… αυτονόητο: «Πρέπει να νικήσουμε. Επειγόντως».

Όσον αφορά στο τι φταίει, για τις άσχημες εμφανίσεις τους, δήλωσε πως θα πρέπει να παίξουν πιο έξυπνα: «Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξουμε. Αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Καμιά φορά, όταν χάνεις κάποια σουτ, έχεις την τάση να πιέζεις καταστάσεις και να μη σκέφτεσαι. Το IQ μας ως ομάδα πρέπει να βελτιωθεί όταν βρισκόμαστε σε φάση που δεν βάζουμε σουτ».

Κλείνοντας, πάντως, δεν απέφυγε τις δικαιολογίες, καθώς όπως πρόσθεσε: «Παίξαμε κόντρα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα. Καταλαβαίνουμε ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να φθάσουμε, ωστόσο δεν βρισκόμαστε καν κοντά σε αυτό το σημείο».

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν αγωνίστηκαν στα πλέι οφ της σεζόν 2019-2020. Η τελευταία νίκη τους σε επίσημη αναμέτρηση χρονολογείται από τις 8 Μαρτίου του 2020, όταν κέρδισαν εντός έδρας τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Εν συνεχεία έχασαν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Chase Center» και ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος του ΝΒΑ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Όταν οι αγώνες άρχισαν και πάλι, εκείνοι ήταν μεταξύ των οκτώ ομάδων που δεν έπαιξαν στη «φούσκα» του Ορλάντο.

https://www.youtube.com/watch?v=vQ7GJce82-0

https://www.youtube.com/watch?v=6zmRBl2OCT4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ