Σε μια εποχή που στο NBA γίνεται ο κακός...χαμός, και οι παίκτες πάνε και έρχονται με ταχύτατους ρυθμούς, υπάρχουν δυο αθλητές που παραμένουν πιστοί στις ομάδες τους, όντας μάλιστα και οι superstar.
Συγκεκριμένα, οι πιο πιστοί στην λίγκα είναι οι Στέφ Κάρι και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. O 31χρονος Κάρι συμμετείχε ενεργά στην διαμόρφωση της δυναστείας των Ουόριορς, με τους οποίους κέρδισε τρία πρωταθλήματα σε πέντε συνεχόμενους τελικούς, ενώ έχει επιλεχθεί δυο φορές ως πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ (2015-2016), 6 φορές All Star και το 2016 ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και πρώτος σε κλεψίματα. Έχει συμμετοχές στις πεντάδες της χρονιάς ενώ επιλέχθηκε το στον πρώτο γύρο του ντράφτ του 2009, και στο Νο7, από τους Ουόριορς και στέριωσε εκεί.
Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είδε να φεύγουν από κοντά του, και από τους Θάντερ οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ, αλλά αυτός παρέμεινε πιστός. O 31χρονος γκαρντ επιλέχθηκε από την Οκλαχόμα στην 4η θέση στο ντραφτ του 2008 και στέριωσε στην ομάδα. Έχει κατακτήσει δυο φορές την πρώτη θέση των σκόρερ (2015-2017), δυο φορές πρώτος στις ασίστ (2018-2019), ήταν πολυτιμότερος παίκτης το 2017, ενώ με τα 138 triple double στην καριέρα του έφτασε τον Μάτζικ Τζόνσον, και τη νέα σεζόν θα τον προσπεράσει. Επίσης έχει υπάρξει 8 φορές All Star, ενώ και οι δυο έχουν χρυσά μετάλλια με την Εθνική των Η.Π.Α.