28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάνει come back ο Σόφο!

Μια νέα προσπάθεια να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κάνει αυτό τον καιρό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Από το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στα Τρίκαλα προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις και αν διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Λέγεται μάλιστα ότι αν πράγματι το πόδι του είναι καλά και δεν αισθάνεται καμία ενόχληση, τότε δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στις επόμενες 15 μέρες να κάνει την επανεμφάνισή του στη Stoiximan.gr Basket League!

Ο Σχορτσανίτης έχει να παίξει επίσημο αγώνα μπάσκετ εδώ και ενάμιση χρόνο, από τα πλέι οφ της σεζόν 2015-16, όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Αφού αμφιταλαντεύτηκε αρκετά το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς για το αν θα έπρεπε να κόψει το μπάσκετ ή όχι, πέρυσι τον Δεκέμβριο αποφάσισε να επιχειρήσει το come back με τον Απόλλωνα Πάτρας, στον οποίον ήταν τότε προπονητής ο σημερινός προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Μέξας. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει παρά μόνο λίγες προπονήσεις, καθώς σε μία εξ αυτών έκοψε τον αχίλλειο τένοντα στο ένα του πόδι και η προσπάθειά του να επιστρέψει διακόπηκε άδοξα.

Δέκα μήνες μετά θα επιχειρήσει νέα προσπάθεια, πάλι με τον Κώστα Μέξα προπονητή. Λέγεται ότι στο διάστημα που μεσολάβησε κι αφού αποκαταστάθηκε η ζημιά στο πόδι του, δούλεψε αρκετά μόνος του, έχασε βάρος (όχι πολύ, αλλά ήρθε με κάποιον τρόπο στα κιλά που ήταν στις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις του) και μένει πλέον να φανεί αν είναι σε θέση να σταθεί ξανά στο επίπεδο της Stoiximan.gr Basket League. Αν μπορεί, θα βοηθήσει πολύ τα Τρίκαλα, που πρόσφατα απέκτησαν και τον Κώστα Βασιλειάδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ