27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ιτούδης: «Με περισσότερο ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός»

Ενθουσιώδη και επιθετικό περιμένουν τον Παναθηναϊκό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του.

Από το ΟΑΚΑ καλείται να περάσει την Παρασκευή (28/12, 21.00) το ρωσικό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας. Το ντεμπούτο του με τους «πρασίνους» θα κάνει ο νέος προπονητής τους, Ρικ Πιτίνο, με το Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρει σχετικά: «Κλείνουμε το πρώτο κομμάτι της σεζόν με το παιχνίδι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ενώ πρόσφατα έκαναν και αλλαγή προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό μπροστά στο εκπληκτικό -όπως πάντα- κοινό τους. Εμείς δουλεύουμε καλά αυτές τις ημέρες, είμαστε έτοιμοι και πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ώστε να παίξουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς».

Ο Ντάνιελ Χάκετ, από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε: «Είναι ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Είναι πάντα δύσκολο να νικάς εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα, ειδικά σε ένα γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ, όπου οι οπαδοί συμμετέχουν στο ματς και η ομάδα παίζει με περισσότερη ενέργεια. Τώρα, είχαν και την αλλαγή προπονητή, οπότε περιμένουμε να είναι αρκετά επιθετικοί. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ