23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: «Δεν είμαι χαρούμενος από την εμφάνισή μας»

Στη λάθος προσέγγιση και τις πολλές χαμένες βολές των παικτών του στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η «ομάδα του στρατού» ηττήθηκε από την «Ένωση» σε φιλικό που έλαβε χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον Έλληνα τεχνικό να παραδέχεται: «Ήταν ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας που ήθελα να δω κάποια πράγματα. Προφανώς, δεν είμαι χαρούμενος από την εμφάνισή μας, δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι, αλλά και από την παρουσία των νεαρών. Φυσικά, έχουμε αρκετά καλούς αμυντικούς και παίκτες που περιμένουμε να επιστρέψουν. Επίσης, στα φιλικά δεν έχουμε ως προτεραιότητα τη νίκη, πάντα όμως παίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι! Στο τέλος προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, ωστόσο ήταν αργά. Ακόμα ένα αρνητικό στοιχείο είναι οι δώδεκα χαμένες βολές».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής Ρωσίας επί της Ελλάδας και την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του 40ού Ευρωμπάσκετ, που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη: «Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρωσίας για τη νίκη επί της Ελλάδας (74-69) και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ