22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: “Έχουμε δυο νίκες με Ολυμπιακό”

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα και ενόψει του ημιτελικού του φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι θυμήθηκαν ότι τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια η ελληνική ομάδα βρήκε απέναντί της την ΤΣΣΚΑ σε φάιναλ φορ (στον τελικό το 2012 και στον ημιτελικό το 2013 και το 2015) και την κέρδισε και τις τρεις. Τον ρώτησαν, λοιπόν, αν αυτό προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα στους παίκτες του, αλλά αυτός το αρνήθηκε κατηγορηματικά:

"Όχι, δεν έχουμε καμία πρόσθετη ψυχολογική πίεση", δήλωσε με αυτοπεποίθηση. "Σε ένα φάιναλ φορ οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλους, από 25% για τον καθένα. Στη διάρκεια της φετινής σεζόν παίξαμε δύο φορές με τον Ολυμπιακό και τον κερδίσαμε και τις δύο. Είναι τροφή για σκέψη αυτό".

Για τον Ιτούδη άλλο πράγμα είναι σημαντικό, καθώς μετρά πλέον αντίστροφα ο χρόνος ως το τζάμπολ στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης: "Φέτος η Ευρωλίγκα έγινε πιο περίπλοκη και είχε μεγαλύτερη ένταση ως διοργάνωση. Ήταν ένας πραγματικός μαραθώνιος. Και τώρα που εισερχόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σωματικά έτοιμοι. Να μην υπάρξουν τραυματισμοί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ