24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισραήλ: Νικητής ο Σφαιρόπουλος στο… ελληνικό ντέρμπι (vid)

Τη νίκη στην μάχη των "γαλανόλευκων" πάγκων, μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα πανηγύρισε η γηπεδούχος Μακάμπι. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με το ευρύ 86-65, συνεχίζοντας την πορεία της προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ των νικητών της Winners League.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τη Μακάμπι να διατηρεί μία μικρή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σε καμία περίπτωση να μη νιώθει ασφαλής, με τη Χολόν του Στέφανου Δέδα να βρίσκεται κοντά και να πηγαίνει στην ανάπαυλα με τη διαφορά στους πέντε πόντους (39-34). Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η Μακάμπι Τελ Αβίβ άλλαξε πρόσωπο και κατάφερε να πάρει μία σημαντική διαφορά, τελειώνοντας την τρίτη περίοδο ευρισκόμενη μπροστά για δώδεκα πόντους (62 - 50). Με την εικόνα να παραμένει η ίδια στο τελευταίο δεκάλεπτο, η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 21 πόντους και το τελικό 86-65.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεχώρισε ο Άντε Ζίζιτς με 15 πόντους, ο Άντζελο Καλοϊάρο με 14 πόντους, ενώ από 13 πρόσθεσαν οι Ουίλμπεκιν και Μπέντερ. Για τη Χάποελ Χολόν, ο Σεστίνα είχε 20 πόντους, ενω οι Χάρις και Ουόρκμαν από 11. Με την ήττα της αυτή η Χολόν έπεσε τρίτη, πίσω από τη Χάποελ Εΐλατ στην ισοβαθμία, ενώ η Μακάμπι παραμένει με άνεση στην πρώτη θέση.

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1396170813716504582

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ