23.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ισοπεδωτικοί οι Ρόκετς στη Γιούτα (vids)

Επίδειξη δύναμης απέναντι στους Γιούτα Τζαζ έκαναν οι Χιούστον Ρόκετς, κερδίζοντάς τους με 113-92 μες στη «Vivint Smart Home Arena».

Οι «ρουκέτες» έκαναν το «μπρέικ» απέναντι στους «μορμόνους» και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Προηγούνται πλέον με 2-1 στα ημιτελικά της Δύσης, με τη σειρά να συνεχίζεται στο Σολτ Λέικ Σίτι (07/05, 03.00). Ο Τζέιμς Χάρντεν τελείωσε με 25π., 12 ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, επίσης 25π. είχε ο Έρικ Γκόρντον και από 11π. οι Τρέβορ Αρίζα και Κλιντ Κάπελα. Άλλους 15π. με εφτά ριμπάουντ, έξι ασίστ κι ένα κλέψιμο είχε ο Κρις Πολ.

https://www.youtube.com/watch?v=iIlon-fCODs

https://www.youtube.com/watch?v=lzWOc-EZ2eQ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμα και με διαφορά 38π., κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, κι έφθασαν με άνεση στην επικράτηση κόντρα στους παίκτες του Κουίν Σνάιντερ, οι οποίοι είχαν σχεδόν τα διπλάσια λάθη και «φτωχά» ποσοστά ευστοχίας. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ρόις Ο’Νιλ με 17π., στους 10π. με 4/16 σουτ εντός παιδιάς έμεινε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, 12π. με εννέα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα είχε ο Ρούντι Γκομπέρ και 6π. με πέντε ασίστ και μία ασίστ ο Τζο Ίνγκλις. Ο Άλεκ Μπερκς τελείωσε με 14π. αλλά με 5/11 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ και μία ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=f3GwLN2mUNM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ