21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ιβάνοβιτς: “Τυπική ομάδα Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός”

H Μπασκόνια έρχεται στο ΣΕΦ θέλοντας να πάρει τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού, όμως ο πολύπειρος Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξέρει καλά τις δυσκολίες που κρύβει αυτή η αποστολή της ομάδας του:

«Ο Ολυμπακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική, που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, παίζουν πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Ευρωλίγκας, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα», είπε αρχικά ο προπονητής της Μπασκόνια. Και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να κερδίζουμε, έχοντας την αποστολή να κερδίσουμε κάτι φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι. Ειδικά για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το τρανζισιον παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ