26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιβάνοβιτς: “Σπουδαία νίκη, γιατί δεν παίξαμε καλά”

Η Μπεσίκτας βρισκόταν στα.. σχοινιά, αλλά με ένα 14-0 στο φινάλε του αγώνα επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι που μετράει για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ήταν σπουδαία νίκη, γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά, με εξαίρεση κάποια σημεία του αγώνα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η νίκη", τόνισε ο κόουτς της τούρκικης ομάδας για να προσθέσει: "Μετράει ο χαρακτήρας. Στην επίθεση δεν παίξαμε καλά, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά στα τελευταία λεπτά δείξαμε αυτό το στοιχείο παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά”.

Όταν ρωτήθηκε πως του φάνηκε ο ΠΑΟΚ απάντησε: "Τον είδα σε τρία ματς, είναι μία γρήγορη και μαχητική ομάδα. Σημειώνει πολλά εύκολα καλάθια. Νικήσαμε όμως μέσα από την άμυνα μας”.

Όσο για το αν αισθάνεται... φτωχός συγγενής με τρεις άλλες ομάδες στην Κωνσταντινούπολη να αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα τόνισε: “Είμαι πολύ καλά, είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ως παίκτης άρχισα από χαμηλή κατηγορία και έπαιξα στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο και ως προπονητής άρχισα από την Ελβετία και έφτασα εδώ. Η Μπεσικτάς είναι μεγάλο κλαμπ και δεν έχει σημασία το ότι δεν παίζει στην Ευρωλίγκα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ