16.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

«Θωρηκτό» Νούρκιτς στην Φιλαδέλφεια (vids)

Με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να κάνει «μαγική» εμφάνιση στην Φιλαδέλφεια, οι Μπλέιζερς θριάμβευσαν με 130-115 επί των Σίξερς και συνεχίζουν να διατηρούν την τέταρτη θέση στη Δύση, με τρίτη συνεχόμενη επιτυχία.

Στο δρόμο των επιτυχιών συνεχίζουν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι ένιωσαν... σαν στο σπίτι τους στην Φιλαδέλφεια και επικράτησαν των Σίξερς με 130-115, κάνοντας άλλο ένα καθοριστικό «βήμα», για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στη Δύση. Βρίσκονται, πια, στο ρεκόρ 36-23 και τρεις νίκες πάνω από τους Χιούστον Ρόκετς, την ώρα που το σύνολο του Μπρετ Μπράουν υποχώρησε στο 38-22, συνεχίζοντας να παλεύει για την τετράδα με Σέλτικς και Πέισερς.

Η διαφορά, στην ουσία, έγινε στην τρίτη περίοδο. Κι αυτό, γιατί μπορεί το ημίχρονο να είχε βρει και πάλι το Πόρτλαντ μπροστά, με 56-59, αλλά φυσικά τα πράγματα ήταν ακόμη ρευστά. Το επιμέρους σκορ 26-41 που ακολούθησε, όμως, καθόρισε την πορεία του αγώνα, με μια τρομερή επιθετική έξαρση των φιλοξενούμενων, έχοντας ως ηγέτη τους τον Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος είχε 24 πόντους, με 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ άλλοι πέντε παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην απέναντι πλευρά, το σχεδόν triple double του Μπεν Σίμονς, με 29 πόντους, επτά ριμπάουντ και δέκα ασίστ, αλλά και οι 20 πόντοι με οκτώ ριμπάουντ του Τομπάιας Χάρις, δεν ήταν στοιχεία αρκετά για να επιστρέψουν οι Σίξερς στο ματς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ