24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θρήνος για Γκιουζέλη

Σε πένθος βυθίστηκαν οι Σέρρες, το Ηράκλειο και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Χρήστου Γκιουζέλη.

Ο παλαίμαχος παίκτης και προπονητής, που ζούσε στην κρητική πρωτεύουσα και καταγόταν από τις Σέρρες, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από την επάρατη νόσο, με την κηδεία του να γίνεται το Σάββατο (19/08) στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Υπήρξε παίκτης των Α.Ο. Σερρών, Θύελλας, ΑΕΣ και Ίκαρων Σερρών και ήταν διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές. Ως προπονητής βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του Εργοτέλη και των ΓΕΗ και ΟΑΣΗΣ, εργαζόταν ως γυμναστής στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και ήταν ο εμπνευστής του παιχνιδιού «T-ball».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των Ίκαρων Σερρών: «Η διοίκηση των Ικάρων εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη, ενός ανθρώπου που τίμησε τον Ελληνικό αθλητισμό και το Σερραϊκό μπάσκετ, φορώντας μεταξύ άλλων συλλόγων τα "κυανοκίτρινα" χρώματα, της αγαπημένης μας ομάδας».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΣ: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι αθλητές της Α.Ε. Σερρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Χρήστος υπήρξε αθλητής της Α.Ε. Σερρών και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1985. Καλό παράδεισο, ΧΡΗΣΤΟ»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρόδοτου: «Η οικογένεια του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Γκιουζελη. Καλό ταξίδι, Χρήστο... Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαιού προπονητή της ομάδας μας, Χρήστου Γκιουζέλη, για τον χαμό του Χρήστου. Καλό ταξίδι, φίλε, να ’ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ