23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Θλάση ο Μήτρου Λονγκ

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ μπήκε στη λίστα των απόντων. Υπέστη θλάση και αναμένεται να απουσιάσει για περίπου ένα δεκαήμερο από τις προπονήσεις.

Ο Μήτρου Λονγκ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση, ενώ την ίδια οδό ακολούθησε και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου με την ετυμηγορία να είναι "διάταση στον οπίσθιο μηριαίο".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Εκτός προπονήσεων είναι Eijah MItrou-Long και Αναγνώστης Παπασάβογλου. Ο Καναδός γκαρντ εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος διέγνωσε θλάση στο λαγονοψοίτη. Ο Mitrou-Long ακολουθεί ήδη πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. Πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες ακολουθεί και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, λόγω διάτασης στον οπίσθιο μηριαίο".

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με διπλή προπόνηση αύριο (27/8) ημέρα που έχει στο πρόγραμμα και αφίξεις, αφού φτάνουν στη Θεσσαλονίκη οι Μάλκολμ Γκρίφιθ και Ζερμέν Λαβ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ