24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θεωρούμε τα επεισόδια απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νήαρ Ηστ, με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στο Μαρκόπουλο, κάνοντας λόγο για οπαδούς που δεν άνηκαν στην ομάδα τους.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ της Νήαρ Ήστ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 21/5/2018 κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΚΑΜ και Νήαρ Ήστ

Τα θεωρούμε απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική του αθλητικού πνεύματος.

Οι οπαδοί που δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτά τα αίσχη δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα μας, εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς κανέναν έλεγχο λόγω απουσίας παρουσίας, αστυνομικής δύναμης και εγκαταστάθηκαν δίπλα στους οργανωμένους φιλάθλους μας λόγω πληρότητας των υπόλοιπων θέσεων στο γήπεδο.

Οι δικοί μας φίλαθλοι προσήλθαν στο γήπεδο με μισθωμένο πούλμαν από την διοίκηση της ομάδας μας, για τον πλήρη έλεγχο αυτών. Αποδείχθηκε βέβαια ότι οι φίλαθλοι μας δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια αφού εξετάστηκαν εξονυχιστικά από στελέχη της ΓΑΔΑ κατά την διάρκεια όλης της νύχτας και δεν αναγνωρίστηκε κανένας από κανέναν για τυχόν συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Άλλωστε στο σημείο που έγινε η διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές δεν μας ευνοούσε καθόλου διότι είχαμε ακόμα 6,5 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη καλύπτοντας το -10.

Οι οπαδοί αυτοί προφανώς δεν είχαν καμία επαφή με το παιχνίδι αλλά ήθελα να ικανοποιήσουν τον δικό τους σκοπό για τον οποίον προσήλθαν στο γήπεδο.

Δεν γνωρίζουμε κανέναν δεν στηρίζουμε κανέναν και η φιλοσοφία της ομάδας μας δεν συνάδει με αυτούς«.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ