11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θετικός στον Covid ο Πατούλης, πήγε στην αιμοδοσία της ΑΕΚ!

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media:

"Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου".

Το πρόβλημα είναι ότι πριν μάθει ότι είναι θετικός, ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ ΑΕΚ διοργάνωνε εθελοντική αιμοδοσία με παρούσα όλη την ομάδα! Κι εδώ τίθεται το ερώτημα αν ο περιφερειάρχης πήγε στο ΟΑΚΑ ενώ είχε ήδη κάνει το τεστ και περίμενε το αποτέλεσμα ή χωρίς να έχει κάνει το τεστ. Αν ισχύει το πρώτο, αν πήγε δηλαδή περιμένοντας το αποτέλεσμα του τεστ που είχε κάνει, πρόκειται για σοβαρή αμέλειά του, δεδομένου ότι, όπως ο ίδιος γράφει, είχε υποψία ότι μπορεί να είναι θετικός μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο που είχε προσβληθεί από Covid.

Στην ΑΕΚ λένε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν ήρθε σε επαφή με τους παίκτες. Συνάντησε μόνο τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με τους οποίους μίλησε για λίγα λεπτά φορώντας μάσκα. Τόσο ο περιφερειάρχης όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ με τον προπονητή.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλλον δεν υπάρχει ανάγκη για έξτρα ελέγχους, πέραν όσων προβλέπονται, για την ομάδα. Οι Αγγελόπουλος και Παπαθεοδώρου πάντως πιθανώς να χρειαστεί να κάνουν κάποια τεστ τις επόμενες ημέρες προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν κολλήσει. Και τίθεται κι ένα ζήτημα όσον αφορά την παρουσία του Παπαθεοδώρου στις προπονήσεις μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ