27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θετικός σε κορωνοϊό ο Μπρόγκντον

Μία εβδομάδα πριν από την οριστικοποίηση των αποστολών, με τις οποίες οι ομάδες θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο για την επανέναρξη του ΝΒΑ, οι Ιντιάνα Πέισερς αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα, καθώς ο Μάλκολμ Μπρόγκντον βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά απο τεστ που του έγινε.

Την πληροφορία δημοσίευσε η εφημερίδα Indianapolis Star, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο για την ώρα αν ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς εμφανίζει συμπτώματα ή είναι ασυμπτωματικός. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μπει σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσει πλήρως κι αυτό είναι δεδομένο πως θα καθυστερήσει το ταξίδι του στο Ορλάντο και την ένταξή του στην ομάδα των Πέισερς. Αν δεν αποτελέσει λόγο να μην παίξει καθόλου...

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα που αφορά παίκτη του ΝΒΑ και εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες, μετά τον Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς. Και δεν θεωρείται ότι συνιστά λόγο για να ανησυχεί ιδιαίτερα το ΝΒΑ ενόψει της επανεκκίνησης, δεδομένου ότι τα στελέχη της λίγκας και ο Άνταμ Σίλβερ προσωπικά έχουν δηλώσει κατ΄επανάληψη πως περίμεναν εξ αρχής να υπάρχουν κρούσματα μεταξύ των παικτών και είναι προετοιμασμένοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ