21.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Θανάσης στους Μπακς με φόντο τον… Γιάννη

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση να αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη. Έτσι, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τους Μιλγουόκι Μπακς, που του έκαναν τη σχετική πρόταση.

Το θέμα υφίσταται εδώ και αρκετές μέρες, φαίνεται ωστόσο ότι έκλεισε τώρα, καθώς ο Θανάσης είπε οριστικά το "ναι". Και με βάση τα όσα ακούγονται, θα λάβει για τα επόμενα δύο χρόνια 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Θανάσης δεν θα παίξει για πρώτη φορά στο ΝΒΑ, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Τελευταία φορά που υπήρξαν συμπαίκτες ήταν στον Φιλαθλητικό.

Η κίνηση αυτή των Μπακς ερμηνεύεται από πολλούς ως μια προσπάθεια της ομάδας του Μιλγουόκι να δώσουν ένα ακόμα κίνητρο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποδεχθεί την πρόταση που θα του κάνουν του χρόνου το καλοκαίρι για το super-max contract των 250 εκ. δολαρίων για πέντε χρόνια. Και μάλλον γι' αυτό δίνουν διετές συμβόλαιο στον Θανάση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ