18.2 C
Athens
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2024

Θέλουν και Ουόκερ οι Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ετοιμάζονται να κάνουν «δικό» τους τον Άντονι Ντέιβις, αλλά δεν μένουν εκεί. Επόμενος στόχος τους είναι ο Κέμπα Ουόκερ.

Οι «λιμνάνθρωποι» προέρχονται από απογοητευτική χρονιά φέτος, μένοντας για έκτη διαδοχική σεζόν εκτός πλέι οφ, τη νέα αγωνιστική περίοδο όμως ο πήχης θα τεθεί ψηλά. Η ανταλλαγή με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς φέρνει στις τάξεις τους τον 26άχρονο φόργουορντ/σέντερ και στέλνει στους «πελεκάνους» το Λόνζο Μπολ, τον Μπράντον Ίνγκραμ και τον Τζος Χαρτ, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα ένα μάξιμουμ συμβόλαιο, αφού ελευθερώθηκε «χώρος» στο salary cap. Ο 29χρονος γκαρντ των «σφηκών» φέρεται φαβορί να το αποκτήσει, εφόσον το επιθυμεί, αφού αποτελεί το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα των Καλιφορνέζων.

Ο Κέμπα Ουόκερ είχε δηλώσει πρόσφατα πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Σάρλοτ, ακόμα κι αν οι οικονομικές απολαβές του δεν είναι οι μέγιστες (ως all star μπορεί να πάρει από τους Χόρνετς μέχρι 221 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια). Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει τόσο οι Νιου Γιορκ Νικς όσο και οι Ντάλας Μάβερικς, ωστόσο οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους και να προσεγγίσουν την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στην «πόλη των αγγέλων». Θεωρούν, άλλωστε, πως μαζί με το Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις θα δημιουργήσει τριάδα-«φωτιά», ικανή για μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ