24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει τον «μπόμπερ» Μπουρδάνο το Στρατώνι

Το Στρατώνι μπορεί να ανακοίνωσε ότι έκλεισε τις μεταγραφές του, αλλά όταν στο διάβα σου υπάρχει μια εξαιρετική περίπτωση αθλητή, δεν μπορείς παρά να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον

Ο λόγος για τον εξαιρετικό σκόρερ, Σωτήρη Μπουρδάνο, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Βόρεια Ελλάδα, και δεν αποκλείεται αν δώσει τα χέρια με την ομάδα της Χαλκιδικής, δίνοντας της παράλληλα σπουδαία δύναμη πυρός στην περιφερειακή της γραμμή. Ο έμπειρος σκόρερ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Κορωπί έχοντας 9,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια (έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού) και 20 εύστοχα τρίποντα.

Μια σεζόν πριν είχε ξεκινήσει στην Α2 με το Παγκράτι (13,5 πόντους, 2,4 ριμπ., 2,4 ασίστ σε 8 παιχνίδια), για να συνεχίσει την Β' Γερμανίας με την Westfalen Mustangs με μέσο όρο 12.9 πόντους κ 9.1 ασιστ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Μαχητές Δόξας Πευκών (Α2, 7,2 πόντοι), Δούκα (Β' Εθνική), Αγία Παρασκευή (Α2, 9,4 πόντοι και 2,1 ασίστ), Πιερικό Αρχέλαο (Α2), Δόξα Λευκάδας (Β' Εθνική), Κεραυνός Αιγίου (Β' Εθνική), Αναγέννηση Φλόγα (Β' Εθνική) και ΚΑΟΔ (Α2).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ