23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Θέλει να κρατήσει τον βασικό πυρήνα η Μπασκόνια

Η χρονιά της Μπασκόνια μπορεί να μην ολοκληρώθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο, η ομάδα της Βιτόρια όμως διήνυσε μία εξαιρετική σεζόν αφού κατάφερε να φτάσει στα play offs της Euroleague όπου συνάντησε το μεγάλο εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, αλλά και στους τελικούς της ACB όπου τη σταμάτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρα όμως η φετινή σεζόν αφήνει μία γλυκιά γεύση πίσω της, και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση της Μπασκόνια θέλει να διατηρήσει ως επί το πλείστον τον βασικό πυρήνα της ομάδας. Αρχής γενομένης από τον προπονητή, ο Πέδρο Μαρτίνεθ απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην Μπασκόνια ύστερα από την εξαιρετική διαχείριση που έκανε στην ομάδα από τη στιγμή που την ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Πριτζιόνι.

Όσον αφορά στους παίχτες, Ντιοπ, Βόιτμαν και Ουέρτας έχουν συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν ενώ από την άλλη Σενγκέλια, Πουαριέ, Γκαρίνο, Τίμα, Βιλντόσα και Γκρέιντζε έχουν συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν. Η περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τους Βάσκους είναι αυτή του Τόρνικε Σενγκέλια αφού ο Γεωργιανός σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε μεν πως έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια αλλά το μέλλον προμηνύεται αβέβαιο...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ