17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Θέλει και Τσιότρα ο Τρικούπης

«Πλώρη» για τη δημιουργία μιας ισχυρής περιφέρειας βάζει ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος μετά τον Άλκη Παππά μοιάζει να έχει προσεγγίσει και τον Θοδωρή Τσιότρα.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να δείξει με κάθε τρόπο, ότι έχει έρθει στην Α2 για να... μείνει. Η ομάδα από το Μεσολόγγι, για το λόγο αυτόν, διαθέτει αντίστοιχα σημαντικούς μεταγραφικούς στόχους και η υπόθεση του Άλκη Παππά, δεν είναι η μοναδική με την οποία ασχολείται έντονα τις τελευταίες ώρες, στην προσπάθεια να δημιουργηθεί στα χέρια του Γιάννη Δημητριάδη μια δυνατή γραμμή στα γκαρντ.

Η έτερη περίπτωση, πάνω στην οποία εργάζονται έντονα οι άνθρωποι της ομάδας, είναι ο Θοδωρής Τσιότρας. Ο Έλληνας γκαρντ, που πέρυσι είχε βρεθεί στον Δούκα, ενδιαφέρει τον Τρικούπη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και για τη δική του περίπτωση σύντομα. Ο 31χρονος «άσος», με θητεία σε Εθνκό, ΑΕΚ, Αρκαδικό, Μαρούσι, Σπόρτιγκ, Πανελλήνιο, Κηφισιά και Παγκράτι νωρίτερα, είχε στην περασμένη Α2 κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, με 2.4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ανά αγώνα, με πιθανή μετακίνησή του στο Μεσολόγγι μαζί με αυτήν του Παππά, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ισχυρό δίδυμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ