16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέλει Κίνα ο Χάρντεν (vids)

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας θέλει να αγωνιστεί ο Τζέιμς Χάρντεν, ενισχύοντας την Εθνική ΗΠΑ στην προσπάθειά της για την υπεράσπιση του τίτλου της.

Ο 29χρονος γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, που στην προηγούμενη διοργάνωση ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με την «αστερόεσσα», ξεκαθάρισε από νωρίς την επιθυμία του να βρεθεί στα ασιατικά παρκέ το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. «Φυσικά και θέλω να παίξω. Είναι μια ευκαιρία να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου και να παίξεις μπάσκετ. Είναι κάτι που αγαπάω να κάνω. Εάν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θα πάω. Δεν έχουν όλοι τέτοια ευκαιρία. Σαν μπασκετμπολίστας, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείς να επιτύχεις στο άθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Houston Chronicle».

«Προφανώς, υπάρχει και στο ΝΒΑ η ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα πρωτάθλημα και όλα τα ωραία πράγματα που κάνεις, εκπροσωπώντας την πόλη σου. Με την Εθνική όμως, από όπου και αν είσαι, παίζεις για ολόκληρη τη χώρα σου, εκπροσωπείς ολόκληρη τη χώρα σου. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος σε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Χάρντεν.

https://www.youtube.com/watch?v=vuZ6Hoe7Xf4

Ο Αμερικανός, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, επίσης κατακτώντας την πρώτη θέση. Οι ΗΠΑ τοποθετήθηκαν στον Ε’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στη Σαγκάη, με αντιπάλους στο πλαίσιο της πρώτης φάσης την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία, ενώ στους «16» θα διασταυρωθούν με τον όμιλο της Ελλάδας.

Ο Τζέιμς Χάρντεν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2014 στην Ισπανία:

https://www.youtube.com/watch?v=Bp_9qJJhcz8

Ο 29χρονος γκαρντ έχει μέχρι στιγμής φέτος στο ΝΒΑ με τις «ρουκέτες», κατά μέσο, 35,9π., 6,4 ριμπάουντ, 7,6 ασίστ και 2,2 κλεψίματα σε 37.3’.  

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ