25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέαμα από «αιώνιους» και όχι μόνο (vids)

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση έχουμε στο Top 10 της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού κι έναν από τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζουν.

Ο Νικ Καλάθης έδωσε την ασίστ στον Τζέιμς Γκιστ κι εκείνος κάρφωσε εντυπωσιακά στο ΟΑΚΑ, για το νούμερο 2 στο βίντεο με τις δέκα κορυφαίες φάσεις της πρεμιέρας.

Στο Νο 5 βρέθηκε ο Στεφάν Λάσμε για το κόψιμό του στον Άλεξ Τάιους, επίσης από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε σε τρίποντο στο φινάλε του ημιχρόνου στη Μόσχα, στο «διπλό» του Ολυμπιακού απέναντι στη Χίμκι, και πλασαρίστηκε στην 9η θέση.

Στην κορυφή βρέθηκε ο Σέρχιο Γιουλ και το απίστευτο τρίποντό του στο φινάλε της τρίτης περιόδου, στην άνετη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Νταρουσάφακα στο «Wizink Center», ενώ θέση στο Top 10 εξασφάλισαν και ο συμπαίκτης του στη «βασίλισσα» Φακούντο Καμπάτσο, οι Ντανίλο Μπάρθελ και Ντέβιν Μπούκερ από την Μπάγερν Μονάχου, οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Νάντο Ντε Κολό, Κόρι Χίγκινς και Ουίλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Σαβόν Σιλντς και Βενσάν Πουαριέ από την Μπασκόνια και οι Ζοφρί Λοβέρν και Γιαν Βέσελι από τη Φενέρμπαχτσε.

https://www.youtube.com/watch?v=0vLLZKjUCRE

Ξεχώρισαν επίσης, από τους αγώνες της Παρασκευής (12/10), ο Τζίτζι Ντατόμε που ξεσήκωσε τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε με τρίποντό του, ο Βενσάν Πουαριέ για κάρφωμά του κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στη νίκη της Μπασκόνια στη «Zalgirio Arena» κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Γιαν Βέσελι που κάρφωσε δυναμικά στο καλάθι της Γκραν Κανάρια, ύστερα από ασίστ του Ζοφρί Λοβέρν.

https://www.youtube.com/watch?v=QPcp5d8spbo

https://www.youtube.com/watch?v=BxpVLNZlJSg

https://www.youtube.com/watch?v=WfBEwReBkw0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ