32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η Χολόν άνοιξε το δρόμο του Δέδα για την ΑΕΚ (pic)

Το αίτημα του Στέφανου Δέδα να μείνει ελεύθερος για να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ικανοποίησε η Χάποελ Χολόν, που αποδέσμευσε τον Έλληνα τεχνικό. 

«Σε ευχαριστούμε κόουτς Στέφανε Δέδα. Ακολουθώντας το αίτημά του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όλες οι πλευρές ήρθαν σε μια αμοιβαία συμφωνία λύσης της συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον Στέφανο Δέδα για τη συνεισφορά του και του ευχόμαστε επιτυχία στο επαγγελματικό του  μέλλον», ανέφερε ενδεικτικά η Χολόν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κόουτς Δέδας αναδείχθηκε καλύτερος προπονητήτης της χρονιάς στο Ισραήλ και βοήθησε πολύ τη Χάποελ Χολόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League. 

Πλέον απομένει και τυπικά η ανακοίνωση της ένραξης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, η οποία ευχαρίστησε και αποδέσμευσε χθες (27/06) τον Βαγγέλη Αγγέλου. 

Με τη σειρά του ο 39χρονος προπονητής ανέφερε: «Μετά από μακρά σκέψη, πρώτα αναφορικά με την οικογένειά μου και μετά για την καριέρα μου, έπρεπε να πάρω μια δύσκολη και συναισθηματική απόφαση. Από σήμερα δεν είμαι πλέον προπονητής της Χάποελ Χολόν. Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχωρώ από τη θέση μου!

Από τη μία είμαι χαρούμενος που μετά από χρόνια θα μπορέσω να γυρίσω στην πατρίδα μου και να συνδυάσω οικογενειακές στιγμές και δουλειά, κάτι που μου έλειψε αυτή τη σεζόν. Από την άλλη είμαι στεναχωρημένος που αφήνω αυτή την ομάδα και τους οπαδούς που μου έδειξαν τόση αγάπη, την οποία δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε αυτή τη σεζόν, καθιερώνοντας τη Χολόν στο Ισραήλ και στο ευρωπαϊκό επίπεδο». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ