30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Φενέρ έκανε πλάκα στην Εφές και “κλείδωσε” το πλεονέκτημα

Η Φενερμπαχτσέ έκανε άλλη μια επίδειξη δύναμης, επί της συμπολίτισσας Εφές, τη νίκησε με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 84-66 και από την 24η αγωνιστική εξασφάλισε το πλονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η Εφές έχασε ένα ματς εντός προγράμματος αλλά συνεχίζει να θεωρείται φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, η Εφές με τον Μοερμάν πρωταγωνιστή και ευστοχία στα τρίποντα, προηγήθηκε με 17-9 στο 6'30''. Ο Σλούκας μπήκε και ανέλαβε δράση ,η Φενέρ με κοντό σχήμα πίεσε, έκανε σερί 11-0 για να προσπεράσει με 20-17 και να κλείσει το δεκάλεπτο με αυτό το σκορ.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε βρει ρυθμό, Ντατόμε και Κάλινιτς έδωσαν στο σκορ στην δεύτερη περίοδο και στο 43-29 του ημιχρόνου ήρθε με 7/13 τρίποντα για τους γηπεδούχους. Τα πράγματα είχαν γίνει πολύ εύκολα για τη Φενέρ, η οποία σταθεροποίησε μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους και την κράτησε με άνεση έχοντας μπλοκάρει πλήρως την επιθετική ανάπτυξη της Εφές.

ΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ: Ο Κώστας Σλούκας έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι είναι ο κινητήριος μοχλός της Φενερμπαχτσέ και πολλά εξαρτώνται από τα κέφια του. Το ματς μπορεί να εξελίχθηκε εύκολο όμως στα πρώτα λεπτά που η Εφές ήταν δυνατή, η δική του παρουσία άλλαξε τον ρυθμό και την ροή του αγώνα.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Εφές άρχισε με εμφανή διάθεση να προβληματίσει την αντίπαλο από το τρίποντο και τελικά το τρίποντο ήταν αυτό που έκανε την μεγάλη διαφορά, αλλά υπέρ της Φενέρ. Το 14/25 είναι ένα πολύ καλό ποσοστό για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, έναντι 7/22 αυτής του Αταμάν.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ