24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΤΣΣΚΑ “στραγγάλισε” την Χίμκι (vid)

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ΤΣΣΚΑ και όγδοη στους εννέα τελευταίους αγώνες ήρθε άνετα και... στην γειτονιά της. Το 78-69 μέσα στην έδρα της Χίμκι σφράγισε μια ολοκληρωτική εμφάνιση των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη και τους έφερε στο 16-6 σταθερά στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Η Χίμκι συνεχίζει τον κατήφορό της, γνώρισε τη έκτη ήττα της στα επτά τελευταία παιχνίδια και όλο και απομακρύνεται από την οκτάδα πρόκρισης.

Το όποιο ενδιαφέρον του αγώνα κράτησε για το πρώτο πεντάλεπτο, όταν η Χίμκι προηγήθηκε με 15-11. Σταδιακά η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, έπαιξε δυνατή άμυνα, έλεγξε τα ριμπάουντ και έτρεξε στην επίθεση, προηγούμενη με 23-19 στο δεκάλεπτο, με 40-32 στο ημίχρονο και εκεί που επικράτησε ολοκληρωτικά ήταν στην τρίτη περίοδο.

Με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 19-6 το σκορ πήγε στο 38-59 και όσο κι αν υπήρχε πολύς χρόνος, όλα είχαν κριθεί.  

ΜΠΛΟΚΟ: Μοιάζει παράδοξο να χαρακτηρίζεται "εξουδετερωμένος" ένας παίκτης που σκόραρε 27 πόντους, αλλά η αλήθεια είναι αυτή για τον Αλεξέι Σβεντ. Εκτός του ότι σκόραρε 20 από αυτούς στην τελευταία περίοδο που όλα είχαν κριθεί, είχε άσχημα ποσοστά και 8 λάθη, σε ένα ματς που η παρουσία του δεν βοήθησε την συνολική λειτουργία της Χίμκι.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Μόνο μια ομάδα υπήρχε στις διεκδικήσεις των ριμπάουντ, η ΤΣΣΚΑ. Ο συνολικός απολογισμός ήταν 42-26 για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, των δε επιθετικών ριμπάουντ που έφεραν δεύτερες ευκαιρίες και εύκολους πόντους, 16-3.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ